Dureros! Bebelușul furat din maternitate, părăsit de mamă în centrul de maternitate

15

Povestea bebelușului de numai patru luni făcut ”minge de ping-pong” de adulți, continuă. Femeia care i-a dat viață a plecat din centrul maternal din municipiul Hunedoara, unde fusese dusă împreună cu micuțul pe care tatăl care nu apare în certificatul de naștere îl furase din Spitalul de Urgență Petroșani.

 

Femeia a părăsit, luni, în jurul prânzului, centrul maternal din Hunedoara. Asta după ce atât duminică, dar și în cursul zilei de luni, a fost vizitată de concubin. Femeia a plecat de bună-voie, pe motiv că nu mai vrea să stea în centru. A plecat singură, abandonând bebelușul.

Conform informațiilor, mama a scris și semnat o hârtie prin care a renunțat la bebeluș.

”A refuzat serviciile oferite în centrul maternal și a solicitat o măsură de protecție pentru copilaș”, spune Cristina Sav, purtător cuvânt DGASPC Hunedoara.

 

Femeia a plecat din centru împreună cu concubinul. Copilașul de patru luni a rămas în grija DGASPC Hunedoara care a decis plasament de urgență la un asistent maternal profesionist.

Domiciliul femeii este în județul Arad, iar reprezentanții DGASPC Hunedoara, fac demersurile ca bebelușul să fie preluat de colegii lor din Arad și dus la un asistent maternal profesionist.

Sursa: gddhd.ro

Bebelușul furat de la spital, abandonat de mamă în centrul maternal din Hunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ