După Operaţiunea Tricolorul, astăzi urmează Operaţiunea Steagul UE!

422

Oamenii se mobilizează pe reţelele sociale, astfel încât duminică, la ora 21:00, Piaţă Victoriei să se transforme într-un uriaş steag european.

După ce, pe 12 februarie, protestatarii din Piaţă Victoriei au format un tricolor uriaş – moment care a impresionat o lume întreagă – acum manifestanţii vor să creeze, tot din hârtii luminate, drapelul Uniunii Europene.

„Am avut o prima mare victorie! Zidul care părea de nepătruns s-a fisurat şi Parlamentul a aprobat abrogarea ordonanţei 13. Aşadar, duminică asta va invităm să sărbătorim. La a multa zi de protest haideţi să ne strângem la un „party” în care să creăm steagul unuia dintre aliaţii noştri în această lupta: Uniunea Europeană!!! Chitările, tobele şi alte instrumente muzicale sunt binevenite! Să facem gălăgiiiiie!!! „, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului, Operaţiunea Steagul UE.

Organizatorii au oferit şi câteva recomandări pentru cei care vor să participe la Operaţiunea Steagul UE.

„Tot ceea ce trebuie să faceţi este să veniţi cu sursă de culoare: ALBASTRĂ + o LANTERNĂ, tobe şi alte instrumente muzicale!

Surse culori: FOI COLORATE (NU cartoane), saci de plastic, dosare de plastic, materiale foarte subţiri, aplicaţii pe telefon mobil (poză albastră)

Pentru cei care vor veni în galben sau cu orice alt accesoriu de această culoare, va rugăm să va aşezaţi în perimetrul care va fi trasat de noi. Vom reveni cât de curând cu noi detalii şi o hartă exact ca şi la evenimentul trecut”, se precizează pe reţeaua socială.

Şi clujenii vor să se alăture iniţiativei de la Bucureşti şi să formeze steagul Uniunii Europene „într-o versiune mai restrânsă”, în Piaţă Unirii. Evenimentul este programat să înceapă la ora 19:00.

LĂSAȚI UN MESAJ