Duminici distractive pentru copii, cu teatru de păpuși, la Iulius Mall

269

Vacanţa mare, cea mai îndrăgită de elevi, se va încheia în curând, însă distracţia la Iulius Mall Timișoara continuă. Din acest week-end, copiii au program asigurat la Iulius Mall: teatru de păpuşi, în fiecare zi de duminică.

Marionetele vor prinde viaţă şi îşi vor istorisi întâmplările de la ora 12.00, în food court-ul Almondo. Iar vestea bună este că întâlnirile preferate ale celor mici cu lumea fascinantă a poveştilor vor avea loc până în luna decembrie inclusiv.

Reprezentaţiile vor debuta în 11 septembrie, cu piesa „Verde Împărat”. Pe 18 septembrie, prichindeii vor avea ocazia să afle „Cum s-a cumințit Ionică”, pentru ca o săptămână mai târziu, să se delecteze cu „Elefănţelul curios”. În duminicile din luna octombrie sunt programate unele dintre cele mai îndrăgite istorisiri: „Scufiţa roşie”, „Hansel şi Gretel”, „Capra cu trei iezi”, „Cenuşăreasa” şi „Dumbrava minunată”.

În noiembrie, copiii sunt invitaţi să intre în atmosfera de basm descrisă în piese precum: „Fata Babei și Fata Moșului”, „Muzicanții din Bremen”, „Motanul Încălțat” şi „Prâslea cel Voinic și Merele de Aur”.

În ultima lună din an, duminicile sunt rezervate pentru reprezentaţiile: „Pădurea Fermecată”, „Vistiernicul cel Avar” şi „Cei Trei Purceluși”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ