Dumbrăvița rămâne în carantină încă o săptămână. Altă localitate intră și ea pe listă, pentru 14 zile

    1069

    Comuna din apropierea Timișoarei rămâne în carantină, pentru încă 7 zile, la fel ca Șandra. Asta s-a decis în urma analizei realizate de DSP Timiș, în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. În plus, Dudeștii Vechi intră în carantină pentru 14 zile.

    „Hotărârile vor fi transmise de urgență către Centrului Național de Coordonarea și Conducere a Intervenției în vederea emiterii ordinelor șefului Departamentului pentru Situații de Urgență pentru instituirea carantinei în localitatea Dudeștii Noi și, respectiv, pentru prelungirea carantinei pentru localitățile Dumbrăvița și Șandra. Măsurile de carantinare intră în vigoare de la data și ora prevăzută în Ordinele șefului DSU”, se arată în comunicatul de presă al CJSU.

    Vă reamintim, Dumbrăvița se află pentru a cincea oară în carantină în ultima jumătate de an. Rata de infectare este, conform raportării de astăzi, de 8.86 la mia de locuitori, în vreme ce la Șandra este 7.65. Tot peste 7 este și rata de infectare la mia de locutiori în ceea ce privește Dudeștii Vechi.

    LĂSAȚI UN MESAJ