Dumbrăvița nu a reușit să se impună pe teren propriu. Vezi rezumatul partidei și clasamentul Ligii a IV-a, seria Timiș-VIDEO

125

După înfrângerea suferită în fața celor de CS Avântul Periam, scor 4-2, dumbrăvițenii nu au reușit să se impună nici pe teren propriu.

Partida contra Orțișoarei a început cu un moment de reculegere în memoria lui Daniel Prodan, care s-a stins din viață la numai 44 de ani, în urma unui infarct. Pe un teren îmbibat de apă, oaspeții atacă poarta lui Iacob, și în minutul 29 reușesc să deschidă scorul, Opris marchează pentru CS Cocoșul Orțișoara. Elevii lui Florin Macavei au încercat să revină în joc, insă nu au izbutit egalarea, și astfel Orțișoara intră la cabine cu avantaj. Alb-verzii domină repriza secundă, dar scorul rămâne același. În cele 4 minute suplimentare arătate de arbitrul Botaș, Bîrsanu vede cartonașul roșu pentru un fault din spate și astfel se fluieră finalul partidei, cu un om în minus și scor final 0-1 pentru Cocoșul Orțișoara.

Etapa viitoare ACS Dumbrăvița joacă în deplasare la AS Progresul 1906 Ciacova.

ACS Dumbrăvița: Iacob, Onet, Ștefan, Bîrză, Hodis, Borlea (Kovacs), Bîrsanu, Scrob (Paleacu), Nohai, Sofronea, Izsak (Cioancă). Rezerve: Miklos.
Antrenor: Florin Macavei.
CS Cocoșul Orțișoara: Stoianov, Secotă, Dănilă, Vitan, Solomon, Arghilean, Mirciov, Ganju (Neagoie), Opris (Rămueantu), Anagor (Sobolu), Radovan. Rezerve: Vlad, Vânai.
Antrenor: Chimiuc Gheorghe.
Arbitrii: Botaș Cătălin, Gheorgheoiu Bogdan, Pască Daniel.

sursa: dumbravitatv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ