Dumbrăvița caută al treilea titlu în Superligă

402

ACS Dumbrăvița are șansa de a cuceri al treilea titlu de campioană consecutiv în finala ce începe miercuri. Adversara bănățencelor din ultimul act este Politehnica Iași, într-un duel ce se va desfășura tur-retur.

Superligia feminină de tenis de masă a ajuns în faza finală, una în care cele mai bune echipe alea sezonului se luptă pentru cununa cu lauri și trofeul campioanei. Una dintre finaliste este campioana ultimelor două ediții, ACS Dumbrăvița, iar pretendenta este Politehnica Iași.

Finala se joacă tur-retur, cu prima fază programată miercuri, la Dumbrăvița. Returul are loc la Iași, liderul clasamentului Superligii la finalul sezonului regulat. Fetele pregătite de Nicoleta Huszar sunt pregătite pentru confruntarea cu ieșencele. Adina Diaconu, Andreea Zamfir, Mihaela Dospina sunt titularele ce vor duce greul, în timp ce Mădălina Pauliuc și Karla Manea sunt rezervele echipei gazdă.

Dumbrăvița și-a făcut loc în finala Superligii după o dublă victorie în fața rivalei Farul Constanța, în timp ce Iașiul a trecut de CSM Bistrița.

Finala Superligii feminine de tenis de masă începe miercuri, la ora 10, în sala de sport din Dumbrăvița.

 

LĂSAȚI UN MESAJ