Dumbrăvița avansează în cupele europene

84

ACS Dumbrăvița și-a respectat tradiția și s-a calificat în turul III al Cupei ETTU după ce a câștigat grupa desfășurată în propria organizare. Turneul a coincis cu prima apariție acasă a campioanei în noua formulă.

Campioana României la tenis de masă a pășit cu dreptul în actuala ediție a Cupei ETTU, cea de-a doua întrecere valorică a continentului european. ACS Dumbrăvița a adunat numai victorii în duelurile din grupă și se califică în faza superioară de pe primul loc. Fetele pregătite de Nicoleta Husar au trecut cu 3-2 de olandezele de la Dozy Den Helder, apoi au dispus cu 3-0 de turcoaicele de la Kocasinan și cu 3-1 de grecoaicele de la AO Dao Tavrou.

A fost prima apariție în noua formulă acasă pentru ACS Dumbrăvița. Acestea au evoluat în echipa Andreea Dospina-Zanfir, Izabela Lupulesku, Mihaela Dospina. În această vară clubul timișean s-a despărțit de Adina Diaconu și Andreea Dragoman.

Cea de-a doua echipă calificată din grupa de la Dumbrăvița este Dozy Den Helder, club unde joacă fosta internațională Ana Gogoriță, acum ajunsă la 42 de ani.

Turul 3 al Cupei ETTU se va desfășura în 28 noiembrie, într-o manșă unică. Este a patra prezență în eurocupe pentru campioana României.

LĂSAȚI UN MESAJ