Dumbrăvița a pășit, în premieră, în Liga a 3-a de fotbal

406

Cea mai bogată comună din țară are începând de sâmbătă o ehipă în Liga a 3-a de fotbal. FC Dumbrăvița a promovat în eșalonul al treilea grație victoriei la scor în barajul de accedere: 11-0.

FC Dumbrăvița este oficial în Liga a 3-a de fotbal. Campioana județului Timiș și-a câștigat locul în acest eșalon confirmând superioritatea fotbalului din vestul țării. Este pentru al patrulea an la rând când campioana Timișului câștigă barajul. Dumbrăvița a trecut la scor de reprezentanta Mehedințiului, Viitorul Șimian, cu 11-0 în dublă manșă.

Timișenii conduși de Sorin Bălu câștigaseră prima joc pe teren propriu cu 5-0, însă returul de lângă Dunăre a adus o victorie și mai categorică: 6-0! Dumbrăvița le urmează astfel pe ASU Politehnica, Ripensia și CS Ghiroda, cluburi care au promovat fără probleme în ultimii ani făcând pasul de la amatorismul din întrecerea județeană în competițiile păstorite de FRF.

Dumbrăvița este a patra grupare timișeană din liga a treia alături de CSM Lugoj, CS Ghiroda și Centrul Național de Pregătire Timișoara. Asta pentru că Millenium Giarmata și Nuova Mia Becicherecu Mic, au retrogradat în acest sezon. Cel puțin teoretic pentru că s-ar putea ca măcar una dintre ele să se regăsească și din toamnă în același eșalon cunoscute fiind probleme FRF-ului de a completa cele cinci serii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ