Dublă de argint pentru scrimerii Politehnicii

80

Scrimerii timișoreni au adunat două medalii de argint în primele zile ale Cupei României la floretă, competiție ce se desfășoară în această perioadă în municipiul nostru.

Echipa masculină și Iulian Teacă au adus primele rezultate pentru clubul CSU Poli Timișoara la Cupa României la floretă, turneu ce se desfășoară de luni și până vineri la Timișoara. Din postura de organizatori ai competiției, floretiștii de la Poli au ratat la mustață medaliile de aur în ambele probe ale băieților.

În competiția pe echipe, Benjamin Bodo, Valentin Niță, Virgil Sălișcan și Iuliean Teacă au adunat două victorii și s-au clasate pe locul secund. Câștigătoarea Cupei este CSU Cluj-Napoca, echipă ce a adunat trei succese din duelurile cu CSU Poli I, Steaua București și CSU Poli 2.

Clujenii au luat potul și în concursul individual masculin prin Radu Dărăban, învingător în finala mare în fața timișoreanului Iulian Teacă cu 15-5. Locul trei a revenit unui alt clujean, Bogdan Dascălu, după 15-11 cu stelistul Silviu Roșu.

Cupa României continuă miercuri și joi la Baza 2 a UPT-ului cu turneul feminin, individual, respectiv pe echipe.

LĂSAȚI UN MESAJ