Dublă condamnare! Un român cu cancer în fază terminală, trimis la închisoare în Anglia

485

Un român bolnav de cancer în fază terminală a fost condamnat la 7 ani de închisoare, în Anglia. Bărbatul şi-a atacat iubita cu un cuţit, lovind şi un alt român despre care credea că are o relaţie cu femeia.

Vasile Mărgineanu, în vârstă de 34 de ani, și-a atacat partenera de viață și un bărbat cu care credea că aceasta avea o aventură, informează publicația galeză Western Telegraph. Românul, din Haverfordwest, a pledat vinovat la acuzațiile de agresiune, sechestrare de persoană și vătămare corporală.

Pe 24 iunie, Mărgineanu a intrat în camera Ionelei Zimbru înarmat cu un cuțit și le-a spus celor doi să se privească pentru ultima dată fiindcă îi va ucide. Apoi i-a lovit pe amândoi cu pumnii și a tăiat-o pe româncă cu cuțitul.

La un moment dat, femeia a reușit să fugă și Mărgineanu a fugit după ea și a târât-o înapoi în cameră unde și-a continuat agresiunea, după ce a încuiat ușa.

În locuință a sosit apoi un alt român, Ben Popa, care a reușit să-l dezarmeze pe Mărgineanu. Între timp, femeia a fugit în stradă unde a cerut ajutor trecătorilor.

După ce a fost arestat, poliția a efectuat anchete în România și a descoperit că Mărgineanu avea condamnări pentru tentative de omor, tâlhării și furt calificat. Avocatul românului, Craig Jones, i-a spus judecătorului că Mărgineanu a fost diagnosticat în România cu cancer de colon. Medicii i-ar fi spus că mai are numai 12 luni de trăit.

LĂSAȚI UN MESAJ