DSP Timiș, anchetă după cei doi primari au primit permisiunea să iasă din izolare

172

Este anchetă internă la Direcția de Sănătate Publică Timiș, după ce doi primari din Timiș, care intraseră în contact cu o persoană confirmată pozitiv de COVID-19 și erau în izolare, au primit persiunea scrisă să părăsească domiciliile. Angajații care au dat derogarea sunt cercetați de conducerea DSP.

Vorbim despre edilii șefi din comunele Dumbrăvița, Victor Malac, și Giarmata, Virgil Bunescu. Ambii au intrat în contact cu președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, care este infectat cu coronavirus.

”Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public privind derogarea măsurii de carantină acordată celor doi edili din județul Timiș, vă facem cunoscut faptul că, în coformitate cu legislația în vigoare, derogările sunt emise de către CJCCI cu avizul DSP. În cazul celor două persoane publice, reprezentanții instituției noastre și-au depășit atribuțiile și nu au informat conducerea legat de aceste solicitări. În acest context, a fost demarată cu celeritate o anchetă internă, urmând ca persoanele care se fac responsabile de această situație sa fie supuse rigorilor de procedură internă, mergând până la încetarea raporturilor de muncă. Odată cu finalizarea anchetei, DSP Timiș va face publice măsurile dispuse”, a transmis DSP Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ