24.6 C
Timișoara
vineri 19 iulie 2024

Drumuri și Poduri Banat, în avans cu lucrările

Cu câteva zile înainte de termenul stabilit prin contract, Compania Drumuri și Poduri Banat (DPB) a finalizat în această perioadă lucrările de frezare și așternere covor asfaltic pe DN 68 – Caransebeș – Hațeg, tronsonul Oțelul Roșu, acesta fiind, practic, drumul național care leagă Caransebeșul de Hațeg-Hunedoara. Cu două echipe dedicate lucrărilor de asfaltare și una celei de frezare, compania a dus la capăt lucrările care au vizat îmbunătățirea condițiilor de trafic și este dedicată să continue în același ritm.

“Este vorba despre două porțiuni de drumuri – una în lungime de 8 kilometri și cea de-a doua în lungime de 6, 5 kilometri – pentru care finalizarea lucrărilor a fost devansată cu câteva zile”, a precizat ing. Mihai Otiman din partea companiei Drumuri și Poduri Banat. Suprafața totală aflată în lucru a fost de 105.000 mp, cu o valoare a lucrărilor de 12.200.000 lei.

De asemenea, compania Drumuri și Poduri Banat (DPB) a finalizat înainte de termenul contractual și lucrările de întreținere și reparații pe autostrada A1 Nădlac – Margina – limita de județ Sibiu, porțiunile Remetea Mare – Nădlac, A1 Ilia – Remeta și A1 Cunta – Ilia. Suprafața totală a lucrărilor a fost de 66.500 mp, fiind vizate tasări, plombări și eliminări gropi, iar valoare lucrărilor este de 14.320.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :