Drumul spre localitatea „lui Iohannis” a intrat în modernizare

196

Drumul judeţean care duce la comuna din Timiş care poartă numele preşedintelui Klaus Iohannis, Iohanisfeld, se modernizează. Lucrîările sunt în toi şi la final artera va avea asfalt nou. Şoseaua leagă Iohanisfeld de Ivanda, are aproape 7 kilometri şi reabilitarea costă 9 milioane de lei, bani din buegtul judeţului Timiş. „Lucrările sunt în plină desfășurare și se apropie de finalizare. Stadiul fizic al investiției este de aproape 90%, iar constructorul are termen de finalizare a lucrărilor sfârșitul lunii iunie.

În prezent se execută amenajarea rigolelor de scurgere a apei pluviale, compactarea stratului final de piatră spartă și asfaltarea unor tronsoane. Această investiție este importantă pentru locuitorii județului pentru că vom asigura o nouă legătură între localități pe un drum reabilitat și la standarde ridicate”, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Şantierul presupune lucrări de terasamente și structură rutieră, lucrări la podețe, lucrări pentru asigurarea scurgerii apelor și evacuarea apelor de suprafață (șanțuri de pământ), amenajarea intersecțiilor cu drumurile laterale și semnalizare rutieră (borne indicatoare kilometrice, indicatoare de circulație montate pe stâlpi, marcaje rutiere).

LĂSAȚI UN MESAJ