Drumul gunoaielor de lângă Timișoara

48

Un drum din localitatea Moșnița Nouă a devenit unul al gunoaielor. Cât e șoseua de lungă, pe margine sunt saci cu deșeuri, abandonați ilegal.
Problema a fost sesizată de edilul comunei, pe Facebook, deranjat de lipsa bunului simț al cetățenilor care aruncă gunoaie pe drumul dintre Moșnița Nouă și Ghiroda.

”Facem din nou apel către acele persoane care provoacă pagube ireversibile mediului înconjurător deversând deșeuri în locuri nepermise, să fie mai responsabile și să încerce măcar sa dea dovadă de bun simț și respect față de cetățenii acestei comune.
Mulțumim echipei care s-a ocupat de igienizarea zonei, dar, să știți că aceiași echipă de oameni ar fi putut desfășura în acest timp și la aceleași costuri alte tipuri de lucrări care ar fi fost cu siguranță mult mai în beneficiul cetățenilor decât nesfârșitele igienizări care sunt provocate de oameni iresponsabili.
Iresponsabilitatea unora, duce la cheltuieli neprevăzute din bugetul local, și automat la neterminarea sau amânarea fără rost a celorlalte lucrări pe care colegii de la Moșnițeana le desfășoară în activitatea lor de zi cu zi”, a transmis Florin Bucur, primarul comunei Moșnița Nouă.

Recent, autoritățile din Moșnița Nouă au majorat și cuantumul amenzilor pentru „degradarea mediului prin dezpozitări necontrolate de deșeuri de orice fel”, pentru persoane fizice de la 3.000 lei la 6.000 lei, iar pentru persoanele juridice cuantumul amenzilor este de la 25.000 lei la 50.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ