Drumul Boilor, gata de începere. Vezi ce sumă enormă vrea să investească Primăria Timişoara

1552

Un nou drum de legătură între Timişoara şi Moşniţa Nouă, atât de aşteptat de cetăţenii ambelor localităţi, este mai aproape de realizare. Aleşii locali, reuniţi în plen, au aprobat proiectul de construire a şoselei. Costul este însă unul enorm, de 4,1 milioane de euro.

Şoseaua va lega drumul existent din Moşniţa Nouă, construit în 2015 de autorităţile de acolo cu 1,8 milioane de lei, şi zona Buziaşului din oraş. Astfel, navetiştii vor ajunge mai uşor la muncă sau treburi la Timişoara.

Conducerea Primăriei Timişoara susţine că acestea sunt costurile pe care le-a primit de la proiectant şi că prelungirea reţelei de utilităţi (apă, canal, apă pluvială, electricitate) duce la preţul enorm. De asemenea, speră ca valoarea investiţiei să scadă la licitaţie.

1 COMENTARIU

  1. Ba oameni buni , in loc sa faceti asta ati putea fain frumos sa incepeti centurile alea nenorocite cu care tot va laudati!! Asa se va fluidiza traficul odată si cei din oras nu vor mai trebuii sa stea o ora in trafic bara la bara (cand normal se fac 15 minute maxim) Nu le mai amânați atat!! Ca degeaba faceti drumul acela cand oamenii trebuie sa intre in Tm unde vor da de un trafic cumplit..

LĂSAȚI UN MESAJ