Drumarii din Timiș, îngerii păzitori pentru cinci copii și doi adulți! Cum au fost aceștia salvați de la moarte sigură. Foto

237

Drumarii din Timiș au oferit o lecție de omenie, în această dimineață! În timp ce efectuau lucrări de reparații pe drumul național 59, care leagă Timișoara de Moravița, muncitorii au observat cum o mașină a căzut într-un pârâu, între localitățile Jebel și Voiteg.

”Echipajul de la Districtul Șag – SDN Timișoara, care efectua în această dimineață revizia pe DN 59, Timișoara – Moravița, a acordat primul ajutor pentru pasagerii unui autoturism care a căzut într-un pârâu, de pe Podul Cheii, între localitățile Jebel și Voiteg.”, transmit oficialii Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara.

Drumarii s-au mobilizat rapid pentru a ajuta persoanele din mașina căzută în apă. Aici se aflau 5 copii și 2 adulți. Cu toții au fost scoși din autoturism de angajații DRDP Timișoara, care au sunat și la 112 pentru a cere ajutorul medicilor.

”Au eliberat (n.r. drumarii) pasagerii din centurile auto și i-au scos din apa pârâului, au semnalizat zona cu restricții și au dirijat circulația. Din fericire, pasagerii au suferit răni ușoare și au fost transportați la spital”, mai spun reprezentanții DRDP Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ