„Drum lin, sora mea”. Gabriela, tânăra ucisă de tren în Arad, urma să primească inelul de logodnă peste câteva zile

765

Un teribil accident feroviar a luat viaţa unei tinere, marți după-masă, la trecerea peste calea ferată din Nădab, judeţul Arad. Gabriela a murit pe loc, după ce mașina pe care o conducea a fost spulberată de tren. Fata avea doar 22 de ani și urma să fie cerută în căsătorie peste câteva zile.

Gabriela, o tânără în vârstă de 22 de ani, din Nădab, se afla la volanul mașinii sale, un Volkswagen Golf, când, din motive încă neștiute, nu a oprit la trecerea de cale ferată din localitate, fiind spulberată de un tren de călători regional. Din nefericre, impactul a fost unul extrem de violent, șoferița namaivând nicio șansă să scape cu viață.

Imaginile de la locul tragediei sunt răvășitoare, autoturismul fetei fiind complet zdrobit. În urma accidentului, circulaţia feroviară în zonă a fost blocată mai multe ore, până la finalizarea cercetărilor, iar mașina mutată de pe şine.

Moartea fulgerătoare a Gabrielei i-a șocat pe apropiați. Familia, prietenii și toți cei care au cunoscut-o nu înțeleg cum o fost posibilă o asemenea nenorocire.

„Drum lin Sora mea. Dumnezeu sa te aibă în paza lui”, a scris sora Gabrielei pe Facebook. Tot ea a distribuit un mesaj al TV Arad care dezvăluie faptul că tânăra de 22 de ani urma să fie cerută în căsătorie de iubitul ei, peste câteva zile:

„În spatele fiecărui accident tragic se află o poveste. În această după-masă, în jurul orei 16, polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați despre producerea unui accident feroviar în localitatea Nădab, din județul Arad. Din cercetări a reieșit că o femeie de 22 de ani, din localitatea Nădab, care conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un tren regional. După ce s-au deplasat la fața locului, echipajele au constatat decesul femeii de la volan. Așa ar suna știrea brută. În spatele volanului însă, se afla Gabriela, o tânără ambitioasă, plină de veselie și indrăgită de prieteni și apropiați. Fata era într-o relație cu un tânăr, care plănuia să o ceară în casătorie. Inelul era deja cumpărat și primise în prealabil, permisiunea familiei fetei, de a o cere în căsătorie. Plănuia marele eveniment pentru săptămâna viitoare. Nu a mai avut timp, însă… Tragicul accident a luat-o pe Gabriela dintre noi. Condoleanțe familiei îndoliate!”.

1 COMENTARIU

  1. Cred ca ar fi mai uman sa schimbați titlul articolului în loc sa utilizați „ucisa de tren” ar fi corect sa spuneți „decedată in urma accidentului” nu cred ca părinților și rudele deja foarte îndurerați de aceasta tragedie le face placere sa citească asemenea titluri, este o lipsă de respect din partea redactorului vânător de senzație…

LĂSAȚI UN MESAJ