Drum de acces către bijuteriile turistice ale Banatului, în stare deplorabilă! Proprietarii de pensiuni acuză: ,,Vă bateți joc…”

519

Mesaj dur al proprietarilor de pensiuni din Sasca: „Disprețul vostru pentru munca noastră!”

Mesajul dur a fost postat pe o rețea de socializare de către proprietarul unei pensiuni din Sasca Montană, Radu Anderca. Acesta reproșează autorităților, ce au în administrare drumul județean ce leagă DN 57 de frumoasa și pitoreasca zonă virgină a Cheilor Nerei, dezinteresul arătat investitorilor din zonă prin nerepararea drumului de acces către obiectivele turistice.

Drumul Județean 571, care asigură accesul la obiectivele turistice din Cheile Nerei, este într-o stare deplorabilă de mai multă vreme. Starea proastă a șoselei creează neplăceri celor care locuiesc în această zonă, dar și antreprenorilor ce au dezvoltat o afacere în domeniul serviciilor și turismului din zona Sasca. Unul dintre aceștia, Radu Anderca, a postat, pe pagina sa de socializare, un apel disperat la autorități. Acesta și-a intitulat postarea: „Disprețul vostru pentru munca noastră”, amintind celor responsabili că, prin acțiunile desfășurate de către proprietarii de pensiuni, au promovat zona, dar autorităților nu le pasă de drumul de acces către zonele turistice din Cheile Nerei. Pe lângă faptul că mai mulți antreprenori au investit în zonă, că plătesc taxe, că au creat evenimente, proprietarul pensiunii le amintește autorităților că la unitatea de cazare pe care o deține au avut loc câteva evenimente, ce au avut ca scop promovarea zonei. Printre aceștia se numără: Cătălin Scărlătescu – realizator tv „Șefi la cuțite”, formații de rock ale momentului, dar și câteva pictoriale ale cunoscutei reviste Playboy.

„Împreună, atât noi cât și voi, avem parte de Cheile Nerei, o zona minunată. Noi am realizat investiții, am creat evenimente, am adus personalități, noi muncim și plătim taxe! Voi vă bateți joc de munca noastră! Oare trebuie să așteptăm următoarele alegeri ca să cârpiți drumul de acces în Chelie Nerei????”, este mesajul antreprenorului transmis autorităților pe pagina sa de facebook.

sursă: reper24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.