DRDP Timișoara se pregătește de iarnă

70

Vara se fac pregătiri de iarnă! Compania de drumuri a achiziționat mai multe mașini de deszăpezire. O parte din ele ajung la Timișoara.

Au fost cumparate 103 autobasculante, în valoare de 9.800.000 euro și contractul include un pachet de servicii asociat care urmează să se deruleze pe parcursul următorilor 2 ani.

Cele 103 Autobasculante Ford Trucks 3542D vor fi livrate către Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri din orasele: Constanța, Timișoara, Craiova, Brașov, Iasi, Cluj si București pentru a fi folosite inclusiv în acțiunile de deszăpezire.

„Achiziția acestor noi vehicule se înscrie în planul de retehnologizare a CNAIR, demarat în anul 2014, care prevede redotarea companiei cu o nouă gamă de mașini și utilaje specifice lucrărilor de reparații și de întreținere a drumurilor. Planul pus in aplicare prin Directia Mecanizare presupune achizitionarea anuala si etapizata a mai mult de 1000 de mașini si utilaje, până la această dată fiind achiziționate mai mult de 850 de utilaje”, transmite CNAIR.

Mașinile vor ajunge la Timișoara în această toamna.

LĂSAȚI UN MESAJ