Drama unui fost mare fotbalist român. De cine și de ce depinde viitorul său

72
captură video Digisport

Liță Dumitru, unul dintre marii fotbalişti ai Românei, nu traversează momente strălucite în America, iar la finele anului trecut spunea că ia în calcul că revină în România să antreneze. Fostul mijlocaș a spus, printre altele, că duce dorul de România, dar a explicat de ce a ales să se mute în America, dar și drama prin care a trecut în ultimii ani.

”Nu am vrut să spun, dar o să spun. Am avut acum 5 ani o operație de cancer la prostată. De vreo trei luni, au recidivat câteva celule, am observat în urma unor analize, așa că acum urmez un tratament cu radioterapie. Viitorul meu în America depinde de fiica mea, Alexandra! Eu sunt pe lângă ea, o susțin din toate punctele de vedere. Îmi lipsiți voi, îmi lipsesc meciurile, dar mă mai uit la televizor. Dar, aici sunt alte legi, e o altă viață, m-am adaptat în America”, a spus Liță Dumitru, la Digi Sport.

Dat afară din casa în care locuia, Dumitru ia în calcul revenirea în România. Susține că primarul din Chiajna i-a promis că-i da pe mâna prima echipă din pauza de iarnă.

Povestea completă, aici.

LĂSAȚI UN MESAJ