Drama unei fetițe de 4 ani din Timișoara, victimă a propriului tată. Anchetatorii au scos la iveală informații șocante

260

La o vârstă la care copiii au parte permanent de grija părintească, o fetiță de 4 ani din Timișoara a trecut printr-un calvar pe care, cu siguranță, nu-l va putea uita vreodată. Un coșmar transformat în realitate i-a răpit zâmbetul și copilăria, iar vinovatul în tot acest scenariu halucinant a fost chiar tatăl său. Amănunte zguduitoare au ieșit la iveală după ce așa-zisul tată a fost arestat zilele trecute.

Conform gandul.ro, la doar 4 ani, I.M.I, ”aflată în ocrotirea și educarea” lui I.V., a fost obligată de tatăl ei să întrețină raporturi sexuale orale cu acesta. Încă o dată se demonstrează că, din păcate, există situații în care calitatea de părinte este ștearsă cu buretele și transformată într-o sintagmă lipsită de conținut atunci când instinctele animalice ies la suprafață.

Numai că drama fetiței de 4 ani a avut rădăcini adânci, anchetatorii stabilind că totul a început în anul 2015 și a continuat până în luna februarie a anului 2019, atunci când minora a fost preluată în tutela Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului (DGASPC) Timișoara.

Condițiile în care a locuit fetița erau precare, a fost hrănită necorespunzător, nu i s-a asigurat îmbrăcămintea necasară, iar violențele fizice exercitate asupra ei au fost constante, totul culminând în cursul anului 2018 cu ”întreținerea de acte sexuale orale cu minora”.

”I.V., împreună cu suspecta C.A. (NOTA RED. – mama micuței), prin măsurile și tratamentele luate, respectiv condiții precare de locuit, hrănire necorespunzătoare, neasigurarea îmbrăcăminții, exercitarea de violențe fizice, certuri continue, punerea minorei să consume alimente din gunoi, consum constant de alcool în prezența minorei, precum și întreținerea de acte sexuale orale cu minora (a forțat-o pe minoră să-i facă sex oral) a pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală și morală a persoanei vătămate”, au constatat judecătorii, care, zilele trecute, l-au arestat preventiv pe I.V..

Alte detalii din anchetă, pe gândul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ