25.4 C
Timișoara
miercuri 4 octombrie 2023

Drama unei fete sechestrate și violate din Caracal. Victima povestește cum polițiștii „m-au făcut curvă și mi-au zis «da’ ce, ție nu ți-a plăcut?»”

Una dintre cele 16 minore din dosarul de trafic sexual a clanului „Cocoș” judecat între 2012 și 2017, dar în care au fost protejați cetățeni străini, austrieci și americani, plus polițiști, a povestit cum a fost traficată și violată, dar și ce i-au spus unii agenți de poliție, când ea spera la ajutor.

Tânăra este din comuna Dioști, aceeași localitate din care vin Mihaela Luiza Melencu și Izabela, tânăra amenințată de iubit.

Victima a povestit, pentru libertatea.ro, că a fost sechestrată la vârsta de 16 ani, după ce a ieșit într-o seară la discotecă, cu un prieten din copilărie, Vizante Cătălin. A ajuns și în compania lui Lăutaru Marinel, zis „Puiu”, și  Bogdan Daniel Marinel, zis „Cocoș”.

La un moment dat, ea a fost dusă la locuința lui Cocoș, cu pretextul că urma să li se alăture și soția acestuia. Acolo, însă, i s-a spus că a fost sechestrată.

„Când a venit Cocoș, a început să mă amenințe: dacă pleci de aici, eu te omor. Teoretic, părea simplu să ies de-acolo. În unele zile mă duceam la magazin cu Carla (numele a fost schimbat, n.r.), dar în jurul casei erau numai țigani și taximetriști, prieteni ai lui Cocoș. Și n-aveai cum să fugi, că pur și simplu te prindea și te ducea înapoi și automat ți-era frică să nu te bată”, a povestit ea.

„Ne aducea diferiți bărbați. Într-o zi, l-a băgat pe unul în cameră și l-a întrebat: pe care-o vrei? Și mă arăta pe mine: uite, ea e nouă. Eu atunci am început să fac pe nesimțita, să scuip și nu m-a luat, a suferit altă fată”, a mai povestit ea.

Tânăra și-a adus aminte și cum ei și altor fete le era schimbată înfățișarea, ca să nu fie recunoscute pe stradă.

„Am avut între 10 și 20 clienți, toți din Caracal sau din zonă, dar mă dădea de mai multe ori la același bărbat. Erau doi frați gemeni, chei, care veneau în fiecare zi. Clienți străini n-am avut. Știu că pe unele fete le ducea la NATO, la Deveselu. În casă auzeam tot felul de discuții despre americani. Inclusiv pe celelalte două fete cu care stăteam eu în casă le duceau la străini”, a mai povestit ea, precizând că doi dintre clienții ei erau polițiști.

Ea a fost eliberată într-o dimineață, când „au intrat mascații” în locuința lui Cocoș. Trecuse o lună și jumătate.

„După ce-am scăpat din rețeaua lui Cocoș, eram traumatizată, nici în sat nu ieșeam. Nu m-a căutat nimeni de la Protecția Copilului, nu mi-a oferit nimeni sprijin psihologic. Eram spre sfârșitul clasei a X-a”, a spus ea.

În același an, tânăra a fost violată chiar de verișorul iubitului ei. Un vecin a sunat la poliție, dar în zadar.

„Și Poliția l-a prins pe ăsta în fapt și a bătut la fereastră. S. a stins becul, m-a prins lângă el și mi-a zis: spui că a fost totul de bunăvoie. Dar eu le-am spus adevărul polițiștilor, iar unul dintre ei, Florescu, mi-a zis: da ce, ție nu ți-a plăcut?”, a mai povestit ea.

Acum, tânăra are o familie, locuiește departe de Caracal și lucrează ca femeie de serviciu. Întreaga ei poveste, pe libertatea.ro.

Sursa: libertatea.ro

Alte subiecte :

Salonul Industriei Ușoare, prima ediție de toamnă 2023  

Centrul Regional de Afaceri al CCIAT găzduiește în perioada 18 - 22 octombrie prima ediție de toamnă din acest an a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE,...

3 sfaturi de care să ții cont când alegi un lampadar

Lumina este esențială într-o casă, dintr-o varietate de motive, cum ar fi atât cele practice, care îți permit să îți desfășori activitățile de zi...

Spălări rețele Aquatim

Citește și :