Dramă teribilă pe o șosea din România! VIDEO

310

O tragedie cumplită a avut loc în după-amiaza zilei de 1 iunie, când trei frați și-au pierdut viața în cel mai grav accident de tren, petrecut în ultimii ani !

Joi după-masa, în localitatea Viișoara, județul Bistrița-Năsăud, un tren de călători a lovit un autoturism care nu-a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată cu stop și Crucea Sfântului Andrei. Șoferița, o tânără de 19 ani nu a observat, probabil, trenul care se apropia și a fost lovită în plin.

În mașina, înmatriculată în Germania, se mai aflau alți trei frați ai șoferiței ( două surori, între care una de numai 15 ani care este în stare gravă, și un frate), dar și un verișor de-al lor, în vârtă de 19 ani. Toți cei patru au murit, doar fata de 15 ani a scăpat.

Cei cinci tineri mergeau la țară la bunici, unde, cu siguranță erau așteptați de 1 iunie. Șoferița avea permisul doar de două luni.

Acum, părinții își vor îngropa cei trei copii, iar această tragedie i-a îngrozit pe toți apropiații familiei.

Fata de 15 ani, care stătea pe bancheta din spate, a fost preluată de un elicopter SMURD, și transportată la spital, în stare foarte gravă.

sursa: www.ghidularadean.ro

LĂSAȚI UN MESAJ