Dramă într-o familie din Timișoara! Ce s-a întâmplat

911

Durere fără margini într-o familie de timişoreni după ce fiica lor în vârstă de 14 ani a dispărut şi este de negăsit. Fata a plecat de acasă spunând că merge la şcoală şi de atunci nu se mai ştie nimic despre ea. Oricine poate oferi detalii este rugat să sune la 112.

624945b8e5d25aaf8740b7d79680dbec_XLRebeca Sara Cocora, o fată de 14 ani din Timişoara, este căutată cu disperare de către familie şi Poliţie după ce a dispărut de acasă în urmă cu o săptămână. Fata, elevă a unei şcoli din Timişoara a fost în vacanţa de Paşte împreună cu familia, la sat, în Caraş-Severin. Miercuri 11.04.2018, fata a plecat din Caraş-Severin la Timişoara, împreună cu nişte cunoştinţe, pentru a merge la şcoală, fiind prima zi de cursuri după vacanţă.

Cunoştinţele familiei Cocora au lăsat-o pe Rebeca Sara într-o staţie de autobuz, de unde fata trebuia să meargă acasă, iar apoi la şcoală. Ce se ştie este că fata a ajuns acasă, unde şi-a schimbat pantofii, şi-a luat geanta de şcoală, dar fără caiete şi cărţi în ea. Ce se mai ştie este că fata a luat cu ea telefonul, încărcătorul şi buletinul şi că în ziua respectivă nu a ajuns la şcoală.

Din acel moment, de fată nu se mai ştie nimic, telefonul ei fiind închis. Potrivit familiei, în ziua dispariţiei, Rebeca Sara Cocora, care are 1,68 m înălţime, 54 kg, păr şaten şi ochi căprui, purta o geacă şi pantaloni de jens de culoare maro şi adidaşi.

Citește mai mult pe adevarul.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ