Dramă în lumea politică din vestul țării! Un fost lider social democrat a murit ieri într-un spital din Timișoara

5354

Doliu şi durere în Organizaţia PSD Caransebeş. Azi de dimineaţă, Ana Bojinescu, consilier local, s-a stins din viaţă pe un pat de spital din Timişoara. Iniţial, consiliera a fost internată în Spitalul Municipal de Urgenţă, însă sâmbătă medicii au decis să o transfere la Timişoara, ţinând seama de starea de sănătate a pacientei care suferea, între altele, de un diabet zaharat sever.

Ana Bojinescu a fost unul dintre cei mai vechi sociali-democraţi din Caransebeş, şi nu numai, adeziunea ei la acest partid datând de la mijlocul anilor ’90. A ocupat numeroase funcţii, între care şi cea de preşedinte al Organizaţiei Municipale PSD Caransebeş, timp de opt ani. Din 2008 şi până acum a fost consilier local la Caransebeş, implicându-se în rezolvarea problemelor din urbea de pe Timiş.

Cadru didactic de carieră, Ana Bojinescu a condus în ultimul timp Clubul Copiilor din Municipiul Caransebeş.

Ca o ironie a sorţii, Ana Bojinescu a încetat din viaţă la o zi după ce singura sa fiică stabilită în Spania, şi-a sărbătorit ziua de naştere.

Foştii colegi, care se vor ocupa de aducerea trupului neînsufleţit la Caransebeş, sunt alături de familia celei care se pregătea să se pensioneze şi apoi să plece în Spania, lângă singurul său copil.

sursă: argument-cs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ