Dramă fără marigini în vestul țării. Un adolescent și-a pus capăt zilelor, la o zi după ce a susținut examenul de Bacalaureat

1330

Descoperire groaznică, în Oradea. Un adolescent în vârstă de 18 ani din localitatea bihoreană Alparea, proaspăt absolvent al Liceului Teoretic Aurel Lazăr din Oradea, a fost găsit mort, după ce s-a spânzurat.

Potrivit surselor ebihoreanul.ro, adolescentul a fost găsit în cursul după amiezii, atârnat de crengile unui copac, într-o pădurice din spatele benzinăriei Mol de pe strada Ștefan cel Mare. Tânărul, care provenea dintr-o familie numeroasă, era mereu zâmbitor și nu dădea semne că ar avea probleme. Fusese un elev silitor, terminând clasa a XII-a cu premiul III, tocmai susținuse examenul de Bacalaureat și se aștepta la o notă mare.

Băiatul mai avea doar câteva zile până să împlinească 19 ani și nimeni nu își poate explica gestul său. Nu a lăsat niciun bilet de adio și nu mai luase legătura cu familia din cursul zilei de joi.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii orădeni sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

LĂSAȚI UN MESAJ