Dramă! Concurentă la Românii au talent, găsită moartă. Cine ar fi ucis-o VIDEO

2081

Alla Klyshta o concurentă de 33 de ani care a participat la show-ul Românii au talent, sezonul 9, a fost ucisă! Conform datelor prezentate de poliție, iubitul ucrainencei a fost acela care i-a pus capăt zilelor.

Alla s-a remarcat pe scena Românii au talent la ultimul sezon, când și cei patru jurați, Călinescu, Andra, Mihai Petre și Andi Moisescu, au aplaudat-o în picioare pentru numărul de excepție făcut cu cercul

Potrivit rapoartelor Poliției, un prieten al tinerei a fost arestat, fiind principalul suspect. Prietenii artistei au confirmat poliției că acesta ar fi chiar iubitul ei. ”Încă nu putem să credem, este groaznic”, a declarat unul dintre apropiaţii tinerei. Bărbatul arestat este și el acrobat și lucra la un circ local, din Germania.

”Sunt bucuros să revin în show-ul pe care-l iubesc. E un sentiment foarte plăcut, similar celui pe care-l trăiești atunci când te întorci acasă după mult timp și abia aștepți să te reîntâlnești cu cei dragi. Mă refer aici la colegi, dar și la cei mai talentați români, cu care voi avea privilegiul să interacționez din nou. Eu, Andra, Andi și Florin ne dorim să scoatem la iveală talentul suprem. Eu mă voi îngriji în mod special, în stilul meu caracteristic, să scot la iveală numai talentul din această emisiune”, a fost discursul lui Mihai Petre, după numărul tinerei ucrainence.

sursa: www.cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ