Dragoste de fiu.. Un bărbat a fost surprins de jandarmi în timp ce vandaliza mașina tatălui său

458

„Încărcat” cu mult alcool, supărat pe tatăl său, un bărbat a hotărât să îşi descarce nervii tocmai pe autovehiculul acestuia.

Marţi seara, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara aflaţi în executarea serviciului, au fost direcţionaţi printr-un apel 112 pe strada Mareşal A. Averescu din Timişoara, unde, au depistat un bărbat în vârstă de 35 de ani din Timişoara, bărbatul fiind „înzestrat” cu o rangă cu care distrugea un autovehicul.

Pe fondul consumului de alcool şi a neînţelegerilor avute cu tatăl său, acesta a hotărât să-şi pedepsească tatăl şi să îi distrugă autevehiculul marca Peugeot 305.

Bărbatul a recunoscut în fața jandarmilor că a distrus autevehiculul. Ca urmare, pe numele acestuia au fost întocmite acte de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, dosar care a fost predat organelor competente spre soluţionare.

Totodată, echipajul de jandarmi a solicitat prezenţa la fața locului a unui echipaj SMURD pentru acordarea de prim-ajutor făptuitorului, acesta fiind transportat la Spitalul de Psihiatrie de pe str. Văcărescu din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ