Dragobetele aduce în dar timișorenilor un Salon… al Industriei Ușoare – VIDEO

474

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş a găsit cea mai bună modalitate pentru cei care caută cadouri pentru Dragobete și, de ce nu, pentru mărțișor. Începând de astăzi și până duminică 28 februarie, suntem invitați la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, cea de-a 27-a ediţie a deja tradiționalei manifestări, denumită Salonului Industriei Ușoare, ediția de primăvară, cu o desfășurare neîntreruptă din 1995.

cciat salon industrie usoara craft _14

Sărbătoarea Dragobetelui a fost marcată chiar în desbutul Salonului, printr-o prezentare de modă a creaţiilor vestimentare ale firmelor expozante și un tango… cu „parfum de femeie”. Cei peste 60 de expozanți din țară și străinătate (Ungaria) oferă publicului larg o manifestare care conturează noile tendințe în modă, prin cele mai frumoase colecții de sezon. Vor putea fi achiziționate, la prețuri accesibile de producător, o gamă variată de articole:
o Îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii;
o Pielărie, blănărie, tricotaje;
o Încălţăminte, marochinărie, accesorii;
o Articole de lenjerie intimă;
o Lenjerii de pat;
o Produse cosmetice, produse naturiste, parfumuri;
o Bijuterii, gablonţuri;
o Flori și aranjamente florale.

Pentru a răspunde dorinţei de divertisment a publicului, în spaţiul exterior al CRAFT, funcționează un târg cu produse tradiţionale: dulciuri de casă, colac secuiesc, articole de artizanat, miere de albine etc. Salonul Industriei Uşoare își așteaptă vizitatorii zilnic, între orele 10,00– 20,00 iar duminică, 28 februarie, între orele 10,00 – 18,00. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ