Dragnea, Grindeanu, Tăriceanu, în topul ”preferințelor”pentru protestatarii de la Timișoara-VIDEO

615

Peste 20.00 de timișoreni au ținut să fie din nou în centrul orașului, așa cum au promis aseară. Protestatarii au preferat să-și strige păsurile în Piața Operei, în dauna confortului de acasă.

Abrogarea Ordonanței 13 (număr cu ghinion pentru cabinetul Grindeanu) nu i-a înmuiat pe cei care acum cer demisia lui Dragnea, Grindeanu, Tăriceanu sau a Guvernului, în general, într-o ordine aleatorie. Totuși inamicul public numărul 1 pentru protestatarii de la Timișoara rămâne Liviu Dragnea, poate și datorită faptului că Grindeanu e totuși din partea locului și i se mai acordă circumstanțe atenuante.

În altă ordine de idei, cei reuniți în grupul care a elaborat Inițiativa Timișoara, titlul documentului așa numit Noua Proclamație de la Timișoara, lucrează la punerea la punct a cerințelor din cuprinsul acestuia. Deja au sărit în ajutorul inițiatorilor de la Timișoara mai multe persoane din București și din țară care au aderat la ideile inițiale. Vă reamintim că documentul a fost citit aseară, pentru prima dată, în Piața Operei. Vom reveni cu detalii pe această temă.

LĂSAȚI UN MESAJ