Dragnea despre Grindeanu: ”A făcut o boacănă mare… dar e recuperabil”!

161

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a negat că i-ar fi propus lui Sorin Grindeanu funcţia de consul sau ambasador în Chişinău: „Nu am făcut aşa ceva”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, întrebat dacă şi-ar dori ca Sorin Grindeanu să rămână în PSD, că fostul premier a făcut o „boacănă mare, care ne-ar fi putut costa foarte mult politic” şi are nevoie de timp pentru a înţelege unde a greşit. Dragnea a spus că a avut o discuţie „destul de lămuritoare” cu fostul premier şi a infirmat că i-ar fi propus funcţia de consul sau ambasador la Chişinău.

„O să discutăm în Comitetul Executiv Naţional, dar nu mâine. Sorin a făcut o boacănă mare care ne-ar fi putut costa foarte mult politic. (…) Voi discuta cu colegii mei. Sorin Grindeanu are neapărat nevoie de o perioadă pentru a metaboliza ce s-a întâmplat şi pentru a înţelege unde a greşit. E un tânăr ca mulţi alţi tineri în care PSD a investit şi cred că este recuperabil”, a declarat Liviu Dragnea.

Pe de altă parte, întrebat dacă fostului premier Grindeanu i-a fost propus un post de ambasador, aşa cum s-a vehiculat în spaţiul public, în ultima perioadă, Mihai Tudose a confirmat şi a spus că discuţiile cu acesta sunt destul de avansate, aşteptând acum să se întoarcă din concediu cu familia.

„Am vorbit şi la nivel personal, şi politic, şi într-o echipă de partid. Domnul Grindeanu a fost premierul României timp de şase luni, cu un bagaj acum de informaţii şi cu experienţă”, a afirmat Tudose la un post de televiziune.

El a mai spus că discuţiile cu fostul prim-ministru vor fi definitivate la începutul lunii septembrie şi că numirea lui Grindeanu într-un astfel de post ar fi „un element util pentru ţară”.

LĂSAȚI UN MESAJ