Două persoane decedate în vestul țării, vezi unde au căzut cu mașina

1701

Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa, iar o femeie se află în stare gravă, după ce maşina în care se aflau a plonjat, duminică după-amiază, de la o înălţime de aproape 15 metri, în râul Jiu, accidentul producându-se pe DN 66A, în zona localităţii Valea de Brazi, din Valea Jiului.
Maşina a rămas blocată în râu cu roţile în sus, în operaţiunea de salvare a victimelor fiind implicate mai multe echipaje de la Detaşamentul de pompieri Petroşani, Garda de intervenţie Lupeni şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

„Cei doi bărbaţi aveau vârstele de 35 şi 42 de ani. Din păcate, nu au răspuns manevrelor de resuscitare şi au decedat. Cea de-a treia victimă este o femeie de 39 de ani şi prezintă o contuzie la coloana vertebrală. A fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului din Petroşani, conştientă, hipotermică”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Sursa foto: ISU Hunedoara

Cele trei victime sunt din oraşul Lupeni.

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, accidentul a fost cauzat de viteza neadaptată la carosabilul umed. AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ