Două mămici au murit strivite sub remorca unui tractor. Utilajul, condus de soțul uneia dintre femei

515

Marți seara, un accident teribil a avut loc pe drumul de legătură dintre Slimnic și Mândra. Din cauza unei defecţiuni, remorca unui tractor s-a răsturnat şi le-a prins sub ea pe cele două tinere, dar şi o minoră în vârstă de 14 ani.

În urma accidentului, Elena, în vârstă de 42 de ani a murit pe loc, iar Raluca, de 22 de ani, a fost transportată în stare critică la spital. Din păcate, după o oră în care medicii de la Urgențe au încercat să îi salveze viața, inima tinerei a cedat.

Se pare că tractorul se deplasa dinspre zona denumită popular „Dealul Păduchelui”, înspre DJ107B, tractând trei remorci încărcate cu cartofi, iar deasupra cartofilor, în prima remorcă, se aflau 3 persoane de sex feminin, și anume cele două femei decedate, de 22 și 43 de ani, și minora de 14 ani.

În timp ce cobora dealul, sistemul de asigurare al primei remorci s-a rupt, astfel că brațul sistemului s-a agățat de roata din spate a tractorului care s-a răsturnat, după care, din cauza încărcăturii, s-a răsturnat și remorca. Cele trei persoane ce se aflau în remorcă au fost prinse sub aceasta.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ