34.1 C
Timișoara
marți 16 iulie 2024

Două importante piețe din Timișoara intră în reabilitare

Piețele agroalimentare din Timișoara sunt în plin proces de modernizare și dezvoltare.

În această perioadă, se desfășoară lucrări de extindere și renovare în Piața Doina și în Piața 700, spune directorul general al Societății Piețe Timișoara Mirel Pop.

La Piața Doina se va înlocui copertina, se va moderniza spațiul de comercializare a florilor și se va reamenaja platforma destinată producătorilor și comercianților. Hala de lactate a fost reabilitată termic, a fost refăcută hidroizolația. Totodată, am început și la Piața 700, unde proiectul prevede amenajare a platformei asfaltate și a acopertinei, precum și înlocuirea mobilierului din sectorul legume-fructe. În zilele ce urmează trebuie să dăm drumul și la un sistem modern de climatizare în hala de flori”, spune Mirel Pop.

Valoarea lucrărilor în Piața Doina se ridică la aproximativ 700.000 de lei. }n Piața 700 lucrările costă circa 900.000 de lei.

Sursa: https://www.radiotimisoara.ro/

6 COMENTARII

  1. Piața dacia când va fi renovat complet, cum ar fi: covorul asfalt, acoperișul arată jalnic, ruginit deasupra și alte reparații pieței. Iar containerul vă rog să fie golit săptămânal timp de vară fiica miroase groaznic timp de vară.

  2. Da dl primar. Este f bine cînd punem la punct traportu integrat din orașul timisora asta este o problema mare daca vrem sa fin verzi cît de cît să mergem la munca cu trasportu in comun Mulțumesc !!!

  3. Hală de flori în 700, unde se mai practică. En-gros și en-detail ca în Mehala, țigănie și lipsă de consultari. Este vad acolo pentru 20 de comercianți?! Cine va plăti curentul nemernici aroganți.

  4. Când se vor reabilita trotuarul pe str.Emil Racoviță din cartierul Ciarda Roșie ?
    Pe toate celelalte străzi din jur s-au reabilitat,iar acum o lună lucrările au fost oprite.
    Mulțumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :