Dosar penal pentru o bătrână din vestul țării! Ce au descoperit oamenii legii în casa acesteia

302

O femeie de aproape 90 de ani s-a ales cu dosar penal, după ce polițiștii au găsit în casa acesteia țigări de contrabandă.

Polițiștii din Lipova au indisponibilizat peste 600 de pachete de țigări de contrabandă, în urma unor percheziții efectuate vineri dimineața.

„Polițiștii orașului Lipova au efectuat, în această dimineață, două percheziții domiciliare la persoane bănuite de contrabandă cu țigări. În urma activităților desfășurate, polițiștii au depistat, la domiciliul unui bărbat de 58 de ani, din Lipova, 587 de pachete de țigări netimbrate și timbrate necorespunzător, de diferite mărci, iar la domiciliul unei femei de 89 de ani, din localitatea Conop, alte 24 de pachete de țigări netimbrate și timbrate necorespunzător, susceptibile a proveni din contrabandă”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoatului de Poliție Județean Arad.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că persoanele în cauză dețineau în vederea comercializării și comercializau țigări, de la domiciliu, unor persoane de pe raza localității Lipova și din județ.

Întreaga cantitate de țigări a fost indisponibilizată, polițiștii continuând cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

sursa: newsar.ro

LĂSAȚI UN MESAJ