”Dorel” lovește pe Calea Martirilor – ”Pierdut zebră”

118

O situație, cel puțin, a fost sesizată de șoferii din Timișoara pe nou reabilitata Calea Martirilor. Să fie vorba despre indolență sau de o greșeală pe șantier? Cert este că o trecere de pietoni lipsește.

Pe Facebook au apărut fotografii cu presupusa trecere de pietoni, chiar la ieșire din oraș. Pe stâlp există indicator, dar pe șosea nici urmă de trecere pentu pietoni.

”Pierdut zebra, pe Calea Martirilor. Cine o gaseste, este rugat să contacteze Primăria Timișoara. Dincolo de glumă… tu, conducătorule auto, ai observat acest indicator astfel încât să eviți o nenorocire? Iar tu, pietonule, ai avea curajul să traversezi o arteră cu 4 benzi, prin acest loc?”, a scris un șofer pe rețeaua de socializare.

Șoseaua a fost în proces de reabilitare din martie 2016, pe tronsonul cuprins între Strada Mareșal Constantin Prezan (fostă Lidia) și limita administrativă a orașului. Costurile au trecut de 9 milioane de lei, cu TVA, dar se pare că mici retușuri mai trebuie făcute.

Între timp, primarul orașului speră să demareze noi lucrări în zonă.

”Va mai trebui să se mute ceva stâlpi acolo în intersecție, dar a ieșit frumos până la urmă. Problema pe care o avem în continuare este să facem la fel de frumos între Mareșal Prezan/Mareșal Averescu, la intersecția cu Calea Martirilor, și Liviu Rebreanu, pe Calea Martirilor. Chiar și mai departe, până la Casa Tineretului, până la racordul cu str. Surorile Martir Caceu. Acolo avem ecart pentru patru benzi, chiar avem și marcaj de patru benzi, dar nu sunt funcționale decât două benzi, întrucât pe fiecare sens o bandă e consumată prin staționarea mașinilor”, a declarat, la finalul săptămâne trecute, Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ