Donald Trump va cumpăra un castel la nici 600 km de Timișoara!…

12167

O fabrică de lenjerie de corp și un castel medieval au fost principalele glorii ale localității Sevnica, în Slovenia.
Asta înainte ca orășelul să ajungă în gura lumii și a… alegerilor prezidențiale din Statele Unite ale Americii…

Candidatura lui Donald Trump a îmbogățit Sevnica și pe cei 5.000 de locuitori cu o nouă celebritate: doamna Trump.
Fostul manechin Melania Knavs, a treia soție a miliardarului, s-a născut și a petrecut copilăria în acest oraș, la aproximativ o sută de kilometri de Ljubljana.
Și la aproape 600 km de… Timișoara. Mai exact, la 581.9 km…

trump doamnaMass-media străină, inclusiv cea americană, defilează prin fostul orășel iugoslav, în speranța de a reconstitui atmosfera Iugoslaviei comuniste, în care Melania a crescut în anii 70 și 80, departe de luxul din Trump Tower, din Manhattan, unde locuiește în prezent.

Curioșii și-au câștigat chiar și o poreclă.
„Sunteți Trumpiști?” – îi întreabă localnicii pe vizitatorii care se înghesuie cu aparatele de fotografiat pe sub balcoanele clădirii în care a locuit familia Knavs, tatăl – vânzător de mașini, mama – la fabrica de textile și cele două fiice.

Donald Trump este cu 24 de ani mai în vârstă ca Melania, și l-a întîlnit în 1998, la doi ani după ce a ajuns în America.
S-au căsătorit în ianuarie 2005, în Florida.

În cazul în care Donald Trump va câștiga alegerile, Melania ar fi a doua Primă Doamnă care s-a născut în străinătate în 200 de ani de istorie, după londoneza Louisa Johnson, sotia lui John Quincy Adams.
Primarul orașului Sevnica visează la întoarcerea fiicei risipitoare.
Și chiar a anunțat la televiziune că Donald Trump si Melania vor veni curând pentru a cumpăra castelul medieval al orașului și pentru a inaugura o statuie pentru doamna…

LĂSAȚI UN MESAJ