„Don Juan”, după o idee de Max Frisch, pe un scenariu de Ion-Ardeal Ieremia

20

O nouă premieră își așteaptă spectatorii la Teatrul Național din Timișoara sâmbătă, 26 iunie și duminică, 27 iunie, de la ora 19, în Sala Mare: „Don Juan”, după o idee de Max Frisch, pe un scenariu de Ion-Ardeal Ieremia care semnează, de asemenea, regia artistică și ilustrația muzicală a spectacolului.

Don Juan este un spectacol contemporan, intens și dinamic în care publicul o va întâlni pe Claudia Ieremia în ambițiosul rol de Don Juan; alături vor juca actorii Cristian Szekeres, Alina Ilea, Ana Maria Cojocaru, Alecu Reus, Matei Chioariu, Roberta Popa, Iuliana Crăescu, Daniela Bostan, Andrei Chifu, Romeo Ioan, Bogdan Spiridon, Ana-Maria Pandele Andone, Mălina Petre, Marin Lupanciuc și Andrei Zgăbaia.

Scenografia absolut impresionantă, purtătoare de semne baroce și moderne este creată de Corina Grămoșteanu; Sebastian Hamburger semnează video și sound design-ul spectacolului.

Biletele pot fi achiziționate on-line pe www.tntimisoara.com sau fizic, de la Agenția de bilete „Mărășești” (str. Mărășești nr. 2, orar marți – duminică, între orele 11 – 19). Precizăm că numărul de locuri este limitat în funcție de normele de distanțare în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ