Domnul Goe Redivivus

110

În ultima vreme există o mare agitaţie, mai ales în rândul opozanţilor din temperament, al celor căpătuiţi prin furt şi jalnicilor lor urmaşi şi,bun înţeles în rândurile numeroase și detestabile ale masei de manevră, a „imbecililor utili” (Dintre aceşti „imbecili utili” am auzit glasuri,”păi până azi nu mi-am primit plata” În creierasele lor firave,dacă şi atâta,ei nu pricep că prostia este cea mai ieftină şi mai la îndemână comoditate. Este imediat aruncată cu scârbă. Tipologic imbecilul util ţine de hârtia higienică sau tamponul menstrual.). Este interesant de văzut de unde se aleg acești “imbecili utili”.
Cei mai vocali „protestatari și marea masă a “imbecililor utili”, se alege dintre #rezistenţi şi #rezistente, agitaţi geografic şi bătrâni care nu pricep că este o vreme pentru toate, inclusiv pentru pregătirea trecerii în veşnicie, tineri şi tinerele, complet îndobitociţi si cu totul tulburași hormonal și urmaşi ai noilor îmbogăţiţi. Neo îmbogăţiţi care îşi răzgâie cretinii urmaşi şi caută să îi instaleze drept conducători de facto ai blândului spaţiu românesc.
Oare aceşti neo îmbogăţiţi şi „imbecilii utili” nu se întreabă cum au ajuns proprietari ai ţării? Cum au ajuns să stăpânească pământ, subsol, râuri, lacuri, aerul pe care îl respirăm? A fost firesc modul hoțesc în care s-au instalat ca „patroni”? Toate aceste averi au fost acaparate prin furt. Proprietăţi cumpărate incorect cu câteva sute de lei „ceușișiti” și care azi valorează milioane de euro sau dolari și care ar trebui impozate la valoarea actuală şi retroactiv. Atunci justiţia, „statul de drept” ar fi consecvente cu sine. Sunt încredinţat că aceşti hoţi sordizi şi urmaşii lor (#rezistenţii de care pomeneam) se vor opune. Dar aceşti nemernici uită un lucru.”Idolii’ sunt demoni și demonii nu ajută pe nimeni; din contră.
„Imbecilii utili” pot face proiecţii futurologice considerând prezentul veşnic cât vor. Dar acest „prezent” scârţâie din toate încheieturile. Ora socotelii şi bunului simț bate la ușă. Orice politician cu minimal bun simț şi minimal curaj va înţelege că urmărind penal fără milă pe neo-îmbogăţiţi va câştiga. Doar în acest fel se va curați puțin piața publică și mai ales va fi pusă la punct această ceată de neo-domnișori și neo-domnișoare care nu sunt alta decât Dl.Goe redivivus.

Alexandru Nemoianu
Istoric
The Romanian American Heritage Center

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ