35.7 C
Timișoara
vineri 12 iulie 2024

Dominic Fritz vrea pace și colaborare în Consiliul Local Timișoara

Dominic Fritz anunță că va discuta cu toți consilierii aleși după scrutinul din 9 iunie.

Primarul Timișoarei este pregătit să negocieze cu PSD și PNL o majoritate în Consiliul Local.

Dominic Fritz exclude o alianță formală cu AUR, dar îi așteaptă pe cei trei consilieri ai Alianței pentru Unirea Românilor să îi susțină proiectele.

Mandatul timișorenilor pentru mine este să negociez pentru o majoritate. Nu am primit la alegeri o majoritate absolută, îmi lipsește un vot. Voi vorbi cu toți consilierii. Exclud o alianță formală cu partidul AUR, dar voi încerca să conving cât mai mulți consilieri să voteze proiectele în beneficiul orașului, pentru o colaborare mai formală. Bineînțeles că voi avea discuții și cu PNL și PSD. Vom vedea în următoarele săptămâni care vor fi rezultatele acestor negocieri”, spune Dominic Fritz.

În urma negocierilor PSD-PNL pentru formarea unei majorități în Consiliul Local al Timișoarei, un viceprimar ar urma să fie de la USR, iar al doilea de la PNL sau PSD. Social-democrații au anunțat că sunt deschiși pentru o astfel de colaborare.

Sursa: https://www.radiotimisoara.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Cu un stat îngropat în datorii, 2025 se anunță un an teribil pentru români

București. Taxe și impozite mai mari de așteaptă anul viitor, după alegerile parlamentare și prezidențiale, conform experților în economie. Guvernul nu a reușit să...

Cele mai importante măsuri de precauție pe care șoferii trebuie să le ia înainte să plece la drum pe caniculă

În contextul temperaturilor ridicate, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș oferă câteva recomandări pentru șoferii care pleacă la drum în aceste zile caniculare. Este esențial...

Citește și :