-2.4 C
Timișoara
joi 30 noiembrie 2023

Dominic Fritz spune că au fost 3 ani buni de mandat. Primarul recunoaște însă că au fost și lipsuri în această perioadă

Sute de simpatizanți ai primarului Timișoarei Dominic Fritz și ai USR au participat joi seara la un eveniment menită să marcheze trei ani de când actuala administrație este instalată la conducerea orașului.

Primarul Dominic Fritz a declarat că una dintre prioritățile sale a fost proiectul Timișoara Capitală Europeană a Culturii.

“Toată Timișoara este importantă și toate proiectele sunt importante, dar, pentru mine, clar că succesul Capitalei Culturale a fost un proiect prioritar și, în același timp, foarte drag mie. Sunt toate proiectele care reconfigurează spațiul public, concursul Piața Victoriei, proiectul în Piața Traian, Mocioni. (Reporter: Dacă ar fi să vorbim de o principală nerealizare a acestor trei ani de mandat, care ar fi aceasta?) Eu cred că putem să vorbim de viteza cu care s-au întâmplat anumite lucruri. Normal că mi-aș fi dorit ca, de exemplu, eliberarea domeniului public să se întâmple în primul an și nu în al treilea dar tocmai asta reflectă și provocările pe care le-am avut în reformarea aparatului”, spune Dominic Fritz.

La evenimentul de aseară, organizat la noul Cinema Timiș, a participat și președintele USR Cătălin Drulă. Acesta a susținut un discurs în timpul evenimentului, dar la final a plecat fără a da presei posibilitatea să îi adreseze întrebări.

Sursa: http://www.radiotimisoara.ro/

Alte subiecte :

Afaceri din vest, afaceri din est, cu politicieni milionari

„Îl vezi pe ăsta micu’, și burtos pe deasupra? Află că are dosiți prin casele cumpărate pe nume de veri, nepoți și amante, eu...

Stație Peco sancționată cu 50.000 de lei de polițiștii locali, a sistat activitatea așa cum i s-a impus

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au efectuat, în cursul zilei de astăzi, verificări la o stație Peco pentru a stabili dacă se...

Citește și :