Dominic Fritz cere tratament egal Timișoara – București, în criza Colterm VIDEO

126

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, susține că orașul de pe Bega este dezavantajat de guvernanți. Potrivit unui comunicat al USR PLUS, edilul șef a cerut Executivului tratament egal între Timișoara și București.

„Bucureștiul cumpără gaz la 150 de lei de la Romgaz, o companie de stat pe care timișorenii o susțin din impozitele lor. Timișoara plătește gazul cu 800 de lei și este lăsată să se descurce singură în această criză care este națională și europeană”, transmit membrii USR PLUS.

Dominic Fritz a verificat, astăzi, situația de la spitalul de Oncologie, acolo unde săptămâna trecută au fost înlocuite caloriferele și a început montarea unei instalații electrice suplimentare care să permită folosirea de calorifere electrice, împreună cu compania Enel.

„Clădirile în care funcționează școli și spitale în Timișoara sunt vechi de sute de ani, nu au fost reabilitate energetic și nici nu s-au făcut până acum modernizări la instalațiile electrice. Soluția găsită pentru spitalul de Oncologie va fi aplicată și în alte clădiri, acolo unde este posibil, împreună cu compania Enel”, mai spun cei de la USR PLUS. Vă amintim că peste 20 de școli și grădinițe din Timișoara au trecut în sistem on-line din cauza lipsei căldurii din clase.

LĂSAȚI UN MESAJ