Dominic Fritz anunță, oficial, că va candida pentru un nou mandat de primar | FOTO-VIDEO

193

Au trecut primii doi ani de când Dominic Fritz a câștigat, în urma unui vot decisiv, Primăria Timișoarei, iar aseară acesta și-a anunțat candidatura pentru 2024.

În cadrul evenimentului, primarul și-a prezentat Raportul de Guvernare Locală, cele mai importante realizări și progresul pe angajamentele sale.

„Ziua de azi pentru mine nu este despre laudă, ci despre gratitudine. Vreau să mulțumesc tuturor celor mulți, care au făcut posibil tot ce s-a mișcat în Timișoara în ultimii 2 ani. Dar vă spun cu mâna pe inimă, împreună cu cei mulți care luptă alături de mine, după 2 ani în interior, doi ani de luptă tenace, de frustrări, provocări și atacuri, doi ani de idei și surprize și soluții: niciodată nu am fost atât de încrezători în viitorul Timișoarei ca astăzi.

Pentru că după doi ani sigur încă nu am adus toate rezultatele pentru care lucrăm zi de zi, și nici nu am promis o baghetă magică, dar un lucru a devenit clar: că am schimbat regulile jocului.

Că digitalizarea, profesionalizarea, deschiderea față de cetățean, de mediul privat și de societatea civilă, cheltuirea banilor cu chibzuință, atragerea de bani europeni pentru investiții, egalitatea în fața legii nu sunt doar sloganuri de campanie, ci sunt bazele bunei guvernări devenită realitate.

Până la urmă, asta este miza Timișoarei în următorul deceniu: să ne asumăm ambiția noastră de a deveni din nou un reper pentru dezvoltarea României, si poate chiar pentru dezvoltarea Europei.

Să nu ne lăsăm intimidați de provincialismul cinic al celor care sabotează oportunitățile orașului pentru propriile orgolii, pofte personale și acces la privilegii.

Timișoara țintește mai sus! Vă mulțumesc că va implicați acolo unde v-ați găsit locul. În administrație, în USR, în firma voastră, într-un ONG, în biserică, în sport, în cultură, nu ne lăsăm, ne susținem reciproc, și cu încredere și ambiție.

Mișcăm Timișoara, împreună” a declarat în cadrul evenimentului primarul Dominic Fritz. După o pandemie și o criză umanitară creată de război, unde comunitatea timișoreană s-a implicat și s-a solidarizat alături de administrația locală, schimbarea începe să fie vizibilă.

Administrația USR a investit 626 de milioane de lei în Timișoara – reabilitări de bulevarde majore pentru pietoni, bicicliști, șoferi, schimbarea flotei de transport învechite, spitale și școli construite de la zero.

Pentru prima oară, Primăria Timișoara se digitalizează cu adevărat și se transparentizează, cetățenii sunt ascultați pentru proiectele de regenerare urbană precum în Piața Traian”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.