Doliu în presa din vestul țării

555
sursa foto: radiotimisoara.ro

Radio Timișoara și presa bănățeană pierd un jurnalist care și-a dedicat întreaga viață profesiei, cu o carieră de aproape 30 de ani. Paula Neamțu, corespondent Radio Timișoara și Agerpres, a încetat din viață astăzi după o grea suferință.

Paula Neamțu a fost un model de jurnalist pentru tinerii din presa reșițeană. Și-a făcut debutul în presa scrisă, după care și-a impus vocea pe unde radio, reflectând actualitatea cărășeană în calitate de corespondent la Radio Timișoara, unde a activat peste 20 de ani, dar și ca reporter în prima echipă redacțională de la Radio Reșița.

Din anul 2001 a fost corespondent în județul Caraș-Severin pentru agenția națională Agerpres. Pentru a completa viața de jurnalist, a activat în anul 2004 în calitate de corespondent din zone de conflict, transmițând din Al Nassyriah, din sudul Irak-ului.

„Jurnalismul cred că este o profesie pe care mulţi tineri o visează, mai ales că, din afară, se vede doar partea frumoasă a lucrurilor. Nici eu nu am făcut excepţie”, spunea Paula Neamțu.

Paula Neamțu s-a născut în 23 aprilie 1968 și a fost absolventa Facultății de Jurnalism din cadrul Universității „Banatul” din Timișoara.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ