Doi români acuzaţi de viol susțin că, de fapt, ei sunt victimele femeii

105

Doi români care lucrau ca bucătar, respectiv portar la un restaurant din Londra au fost acuzaţi de viol, după ce ar fi molestat o britanică în vârstă de 40 de ani. Femeia, în stare avansată de ebrietate, se întorcea de la o aniversare.

Constantin Ionescu şi Nicolae Dragoi, în vârstă de 36 şi 42 de ani, au pornit în urmărirea femeii, pe care ar fi violat-o pe o alee de lângă o bibliotecă publică, în primele ore ale zilei de 9 decembrie 2018. Nicolae Dragoi, unul dintre presupuşii agresori, a declarat în instanţă că „femeia ne-a violat de fapt.”
Incidentul a fost raportat la poliţie de un alt cuplu care tranzita aleea şi care a văzut-o pe femeie inconştientă, întinsă pe pământ, cu doi bărbaţi peste ea. Până la sosirea poliţiei, agresorii dispăruseră.
Constantin Ionescu şi Nicolae Dragoi au fost arestaţi o săptămână mai târziu, după ce au fost identificaţi de managerii restaurantului în care lucrau, în filmările surprinse de camerele de vedere din zonă.
Constantin Drăgoi a declarat în instanţă că femeia, care umbla deja dezbrăcată, „s-a apropiat de el, l-a sărutat pe buze din senin şi apoi a încercat să-i muşte penisul”, deşi el nu ar fi fost atras sexual de ea. În apărarea sa, a declarat că a fugit de la locul faptei atunci când a observat că cineva îi face fotografii. El a spus că femeia părea beată, drogată sau pur şi simplu nebună, iar el şi prietenul său s-au apropiat de ea doar ca să verifice dacă era în regulă, pentru că lovea cu capul vitrinele magazinelor şi continua să înjure.
Procesul continuă, iar cei doi agresori neagă acuzaţiile.

 

Sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ