Doi fraţi, de 11 și 13 ani, au dispărut misterios, de aproape o săptămână

105

Doi frați din Vaslui, în vârstă de 11 și 13 ani, au fost dați dispăruți de către părinți, după ce au plecat de la stâna tatălui lor și nu au mai fost văzuți. Inițial, părinții au crezut că cei doi copii s-au dus la bunica lor, astfel că au alertat poliția abia vineri seara, la șase zile de la dispariție.

Poliţiştii din cadrul IPJ Vaslui au fost sesizaţi, vineri, 8 noiembrie, cu privire la faptul că doi copii din localitatea Banca-Sat, comuna Banca, Neculai Irimia, în vârstă de 13 ani, şi Ion Mihai Irimia, în vârstă de 11 ani, au plecat, în data 2 noiembrie, de la o stână aflată în vecinătatea localităţii şi nu s-au mai întors până în prezent.

Copii au plecat de la stâna tatălui lor sâmbătă seara, însă părinţii au crezut că s-au îndreptat spre bunica lor şi nu i-au căutat până acum.

Neculai Irimia are 1,40 metri înălţime, aproximativ 45 de kilograme, părul şaten, ochi albaştri, iar la data dispariţiei purta un pulover albastru cu dungi roşii, pantaloni sport albaştri, cizme de cauciuc de culoare albastră şi un fes negru.

Ion Mihai Irimia are tot 1,40 metri înălţime, circa 40 de kilograme, părul blond şi ochi verzi. La data dispariţiei era îmbrăcat cu o geacă maronie, pantaloni gri şi cizme de cauciuc de culoare verde.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ