Doi adolescenți, bătuți de un bărbat pentru că făceau gălăgie în fața blocului

24

Doi adolescenți de 16 ani din Tecuci au fost bătuți cu pumnii și cu picioarele de un bărbat pentru că făceau gălăgie în fața blocului. Martorii spun că o fată a fost lovită deși era căzută la pământ, agresorul fiind deranjat ca victima filmează scenele de violență. Potrivit IPJ Galați, a fost demarată o anchetă.

Un martor a povestit pe Facebook cum s-a produs incidentul. „Acel bărbat a ieșit deodată la copii începând să-i injure, să-i amenințe, când unul din ei i-a spus să vorbească frumos a început să sară la bătaie. Fata care filma a primit un pumn pentru ca l-a filmat, a căzut cu capul de pământ și a început să o lovească și cu piciorul”, a spus martorul, potrivit Mediafax.

Poliția a început o anchetă. Potrivit IPJ Galaţi, la sfârşitul săptămânii, Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată la numărul de urgenţă 112, despre faptul că doi adolescenţi ar fi fost agresaţi fizic, în faţa unui imobil din municipiu. Conform primelor cercetări efectuate de echipajul de poliţie care a mers la faţa locului, „doi adolescenţi, de 16 ani, ar fi fost agresaţi fizic de un bărbat, de 47 de ani, deranjat de faptul că aceştia ar fi făcut gălăgie, în faţa blocului în care locuieşte”.

LĂSAȚI UN MESAJ