Dobra îi răspunde lui Robu: „La Timişoara avem nevoie de sala de 3.000 de locuri” VIDEO

468

Disputa dintre primarul Timişoarei, Nicolae Robu, şi conducerea Consiliului Judeţean Timiş pe tema sălii polivalente de 16.000 de locuri pare fără sfârşit. După ce edilul şef al oraşului de pe Bega a insistat ca sala să fie ridicată la Timişoara şi nu la Giroc, cum vra CJT, acum conducerea administraţiei judeţene îi transmite lui Robu să termine sala începută acum 7 ani, sală de 3.000 de locuri.

„Avem nevoie, la Timişoara, de sala de 3.000 de locuri şi de cea de 16.000 de locuri care este un proiect de nivel naţional. Valoarea investiţiei se ridică la 50 de milioane de euro. Cred că glumim când emitem pretenţii în faţa specialiştilor când vorbim de această sală. Rolul nostru a fost de a pune la dispoziţie terenul. Acest teren stă în picioare pentru realizarea acestei investiţii”, a declarat Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş.

Potrivit liderului CJT în comuna Giroc, lângă terenul pus la dispoziţie pentru sala de 16.000 de locuri, se va mai construi un drum care să lege Timişoara de şoseua existentă. De asemenea, dacă sala va fi ridicată aici, transportul va fi asigurat cu mai multe autocare şi zona se va dezvolta într-un complex sportiv. Nu vor lipsi nici parcările şi alte terenuri de sport.

1 COMENTARIU

  1. bai dobra lasa vrajelile si sa ne spui ce inerese si ale cui ca sala sa fie construita la giroc .pai girocu nu e timisoara.

LĂSAȚI UN MESAJ