Doamnele din Banat se pot înscrie la licitaţie! Vezi cu cât își vinde garderoba Elena Udrea!

1106

Elena Udrea îşi vinde rochiile cu care a făcut senzaţie. Este vorba despre două modele pe care le-a purat la nunta lui Honorius Prigoană şi la cea a Elenei Băsescu, pentru care a fost lăudată de criticii de modă.

La Nunta lui Prigoană junior a purtat două rochii, una roz pal, la cununia religioasă, şi alta tip sirenă, cu inserţii argintii, la petrecerea de după.

Cea pe care o vinde e rochia roz pal, din mătase dublă.

„Am cumpărat-o cu o zi înainte de eveniment de la un magazin din Bucureşti şi am dat pe ea 3.500 de lei. Am să o vând cu 2.000 de lei”, a mărturisit Elena Udrea. Banii pe care îi va primi, spune că îi va dona unor familii sărace, una urmând să-şi boteze copilul, iar cealaltă să se căsătorească.

Şi nu este singura rochie din garderoba celebrei doamne pe care doamnele pot pune mâna. ”Cea scurtă, strâmtă, de culoare neagră am avut-o croită pentru nunta Elenei Băsescu. Mi-a creat-o Dana Budeanu şi, probabil, că o voi da cu 1.500-2.000 de lei. E păcat să le ţin în şifoner când pot ajuta oameni nevoiaşi. Deocamdată, nu am ales modalitatea prin care voi organiza licitaţia. Va fi ori online, ori faţă în faţă. Vă ţin la curent”, a promis Elena Udrea.

LĂSAȚI UN MESAJ