Divorț cu năbădai, urmat de o distracție care a costat zeci de mii de euro ! Despre ce personaj cu origini bănățene este vorba !

928

Şi-au anuţat oficial despărţirea, iar noaptea trecută au petrecut-o împreună! Ilie Năstase a mers să-şi petreacă ziua de naştere în Saint Tropez, alături de Brigitte.

Când vine vorba de Saint Tropez, parcă te gândeşti de două ori la divorţ. Cam aşa a făcut şi Brigitte. După ce şi-a făcut soţul cu ou şi cu oţet, acum pozează în cuplul perfect.

Cocoţată pe tocuri şi îmbrăcată cu o rochie care i-a scos în evidenţă formele cu care l-a dat gata pe Ilie Năstase, Brigitte a tăiat răsuflarea tuturor când şi-a făcut apariţia la petrecere, potrivit Antena Stars.

Operaţiile estetice au făcut-o să arate mai bine ca niciodată. Şi ce petrecere, doar vorbim de unul dintre cei mai bogaţi sportivi din România. Ilie Năstase şi-a sărbătorit ziua de naştere într-unul dintre cele mai spectaculoase şi luxoase cluburi de pe Coasta de Azur. Situat exact lângă port, în Saint Tropez, locaţia este una din atracţiile staţiunii de la Malul Mării Mediterane. Aici, doar o sticlă de şampanie ajunge să coste chiar 75 de mii de euro.

”Pentru că astăzi este doar pentru tine, îţi urez La mulţi ani!, sănătate, împlinire spirituală şi ochişorii ăia verzi şi blânzi ai tăi să nu mai fie trişti niciodată!”, a fost mesajul pe care Brigitte Sfăt i l-a transmis soțului ei.

Distracţia a fost la cote maxime! Se pare că Ilie Năstase a ajuns la sentimente mai bune, noaptea pe care Brigitte a petrecut-o în compania milionarilor l-a făcut să fie mai atent.

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase s-au căsătorit în 2013, iar relaţia lor a fost presărată cu numeroase scandaluri, despărţiri şi împăcări. De cealaltă parte, Ilie Năstase şi Amalia Năstase au anunţat divorţul în prag de Valentine’s Day, în 2010, după 13 ani de relaţie şi 7 de căsnicie şi au împreună doi copii.

brigitte-ilie

sursă: spynews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ